بازیابی تلگرام پس از فراموشی Two Step Verification

5
دسته بندی : موبایل
سه شنبه ۱۳۹۶/۰۲/۱۲ ۲۳:۰۰
تعداد بازدید : 5374 بار

بازیابی اکانت تلگرام یکی از دغدغه های امروز کاربران است اما علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد، اگر هنوز اکانت تلگرام خود را از دست ندادید حتماً در ادامه مطلب با لیموسبز همراه باشید.

تلگرام از جمله اپلیکیشن های پر طرفدار در بین کاربران ایرانی است، برای خیلی از کاربران حفظ اکانتشان بسیار حائز اهمیت می باشد. هک کردن تلگرام فقط از طریق دسترسی به پیامکی که تلگرام برای شماره شما ارسال می کند امکان پذیر است که خیلی از افراد با فعالسازی گزینه Two Step Verification در قسمت setting اکانت خود امنیت آن را دو چندان می کنند. 

قبل از فعالسازی گزینه Two Step Verification حتماً باید با دقت مراحل ذکر شده را انجام دهید تا در صورتی فراموشی رمز مجبور به حذف اکانت خود نشوید. زمانی که شما اقدام به فعال سازی رمز دو مرحله ای می کنید تلگرام ۲ راه مختلف را برای بازیابی در اختیار شما می گذارد ۱)ایمیل پشتیبانی ۲)راهنمای یادآوری، خیلی از کاربران گمان می کنند هیچ وقت رمز خود را فراموش نمی کنند و به همین دلیل سریعاً از این مرحله با فشار دادن دکمه Skip خارج می شوند. اگر شما این رمز را فراموش کردید و هیچ یک از 2 مورد ذکر شده را برای روز مبادا انجام نداده اید متاسفانه باید اکانت خود را حذف کنید و با ساخت یک اکانت جدید وارد تلگرام شوید اما باید بدانید که این اکانت جدید خالی است و شما باید مجدداً عضو کانال های قبلی شوید، اما اگر هنوز به اکانت خود دسترسی دارید فوراً تنظیمات Two Step Verification را انجام دهید تا در صورت فراموشی مجبور به حذف اکانت خود نشوید.

در زمان فراموشی رمز خود شما می توانید شماره همراه خود را در داخل اپلیکیشن وارد نمایید و گزینه Send As SMS را انتخاب کنید به محض دریافت پیام از طریق تلفن همراه، شما وارد مرحله Two Step Verification می شوید که در این صفحه با انتخاب گزینه Forgot Password خواهید توانست اکانت خود را بازیابی کنید در صورتی که قبل از این ایمیل یا راهنما را برای خود تعیین کرده باشید تلگرام به صفحه جدیدی وارد می شود تا شما با وارد کردن اطلاعات لازم بتوانید رمز خود را نوسازی نمایید اما در صورت عدم انتخاب موارد یاد شده توسط شما زمانی که گزینه Forgot Password را انتخاب میکنید تلگرام پیام اینکه شما هیچ ایمیل بازیابی را برای خود انتخاب نکرده اید به شما نشان می دهد و شما مجبور به ریست کردن اکانت خود یا تلاش برای یادآوری رمزتان هستید اگر از عدم یاد آوری رمزتان مطمئن هستید با لمس گزینه Ok نوشته Reset My Account با رنگ قرمز پدید می آید که بعد از انتخاب Yes وارد یک اکانت جدید خواهید شد.

براي دريافت اخبار جديد با ليمو سبز همراه باشيد.

دیدگاه کاربران

جهت ثبت نظر لطفا
وارد شوید.