تسلا موتورز از خودرو مدل Y رونمایی کرد

0
دسته بندی : تکنولوژی
پنجشنبه ۱۳۹۶/۰۳/۱۸ ۰۱:۰۰
تعداد بازدید : 2710 بار

تسلا موتورز طبق گزارشات جدیدش قصد تولید نسل جدید خودروی خود یعنی Y را دارد، کمپانی Tesla Motors با بهره گیری از تکنولوژی هوای پاک با استقبال بسیاری موجه شده است.

در همایشی که برای سهامداران تسلا موتورز برگزار شده بود، مدیرعامل تسلا یعنی آقای ایلان ماسک تصاویری از مدل Y تسلا را به نمایش گذاشت و در واقع نسل جدید کراس اوورهای این شرکت را معرفی کرد. او ارتباط پلت‌ فرم خودروی Y با نمونه‌ی در حال ساخت مدل 3 را منتفی می‌داند و مدعی است که پلت‌ فرم جدیدی برای مدل Y استفاده خواهد شد. همچنین وی اضافه کرد که تسلا مدل Y به احتمال زیاد در اواخر سال 2019 به بازار عرضه خواهد شد.

تصاویری که از این خودرو منتشر شده، در حقیقت اطلاعات بسیار اندکی را در اختیار طرفداران این نوع ماشین ها می‌گذارد؛ اما این تمام ماجرا نیست، با توجه به عکس موجود، نبود آینه‌های بغل در مدل Y و استفاده از دوربین‌ به‌ جای آن‌ها، قابل پیش‌بینی خواهد بود. در خصوص این نوع  سبک طراحی تسلا، می‌توان امیدوار بود که سطح بالایی از فناوری‌های مربوط به ایمنی در مدل Y وجود داشته باشد. تا سال ۲۰۲۰، قیمت تمام‌ شده‌ی خودروهای الکتریکی کاهش خواهد یافت؛ چراکه روند ساخت قطعات مربوط به تجهیزات برقی، بهینه‌ سازی خواهد شد تا مونتاژ این ادوات با سرعت بیشتری در شرکت‌ های خودروسازی انجام شود. شرکت گیگا فکتوری که از برندهای تحت سرپرستی ایلان ماسک است، با هدف تولید باتری‌های لیتیوم یون در صحرای نوادا، مراحل راه‌اندازی را پشت سر می‌گذارد و به احتمال فراوان، تا قبل از سال ۲۰۲۰ به بهره‌ برداری خواهد رسید.

با این وجود قطعاً میتوان به تسلا امیدوار بود، چرا که این کمپانی تا این جای کار، علاوه بر رشد خوبی که در صنعت خودروسازی پشت سر گذاشته، محصولات فوق العاده با کیفیتی را ارائه میدهد و مهمترین نقطه پیشرفت این شرکت، نوآوری آن در این صنعت است.

نظر شما چیست؟ آیا تسلا میتواند در آینده ای نه چندان دور شاهد رشد بیشتری در این زمینه باشد؟

براي دريافت اخبار جديد با ليمو سبز همراه باشيد.

دیدگاه کاربران

جهت ثبت نظر لطفا
وارد شوید.