دلایل کاهش سرعت گوشی موبایل
گوشی های موبایل امروزه به یک جز جدا ناپذیر از زندگی روزانه ما بدل شده اند از این رو کاهش سرعت گوشی موبایل می تواند کارهای ما را با مشکل روبرو کند.
کاهش سرعت گوشی موبایل در هر دو پلتفرم آیفون و اندروید قابل مشاهده است، اگر گوشی موبایل خود را کمتر از یک سال است که خریداری کرده اید قطعاً با یک ریستار شدن ساده سرعت گوشی شما به روز اول خود باز می گردد اما اگر مدت زمانی بیش از یک سال از خریداری گوشی تان می گذرد در ادامه به دلایل کاهش سرعت گوشی موبایل خواهی پرداخت.
از جمله دلایل کاهش سرعت گوشی موبایل ارتقا سیستم عامل موجود در دستگاه است، به طور مثال شما یک گوشی با اندروید 4.4 کیت کت خریداری کرده اید که محصول سال 2013 می باشد حال گوشی شما به نرم افزار اندروید 7 نوقا ارتقا یافته است مسلماً سیستم عامل جدید قدرت پردازشی بیشتر و منابع بیشتری را برای ارائه یک تجربه کاربری روان و خوب نیاز خواهد داشت بدین معنا که شما نمیتوانید از تمامی مزیت های آن بهرهمند شوید، بنابراین دیوایس شما با کاهش سرعت همراه خواهد شد.
در مورد مطلب فوق برای بهبود کاهش سرعت گوشی موبایل تان کار زیادی از شما برنمی آید آزادانه آپدیتهای کوچک (به طور مثال آپدیت از اندروید 7.0 به اندروید 7.1) را انجام دهید، اما از آپدیتهای بزرگ (به طور مثال آپدیت از اندروید 7.1 به اندروید 8) بپرهیزید، سعی کنید گوشی خود را در همان زمان خودش نگه دارید و اگر قصد ایجا یک تغییر بزرگ دارید بهتر است گوشی خود را عوض کنید.
یکی دیگر از دلایل افت سرعت گوشی آپدیت اپلیکیشن های موجود در سیستم شماست، یکی از مهمترین مواردی که اغلب توسعه دهندگان هیچ توجهی به آن ندارند، منابعی است که توسط اپلیکیشنهای آنها مورد استفاده قرار میگیرد. در واقع هر چه که به جلو میرویم و دیوایسها به طور کلی با بهبود سخت افزاری همراه میشوند، توسعه دهندگان نیز بیشتر از مدیریت تغذیه کردن منابع دور میشوند. در طول زمان، اشتیاق اپلیکیشنها به خوردن هرچه بیشتر رم و پردازنده زیادتر شده است، اما سخت افزار گوشی شما همان میزانی که بوده مانده است، بنابراین همین قضیه منجر به کاهش سرعت گوشی شما خواهد شد.
در مورد آپدیت اپلیکیشن های گوشی بهتر است از اپلیکیشن هایی استفاده کنید که ساده تر و سبک تر بوده و حجم زیادی از گوشی شما را اشغال نمی کند در برخی موارد، نسخه قدیمیتر یک اپلیکیشن را نیز میتوانید در اینترنت بیابید. بنابراین اگر آن فاقد هرگونه مشکل امنیتی باشد، میتوانید بر روی دیوایس خود نصب کرده و از آپدیت کردن آن بپرهیزید.
از دیگر دلایل کاهش سرعت گوشی تعداد اپلیکیشنهای زیادی است که شما بر روی گوشی خود نصب کردهاید، شاید شما فکر کنید که تعداد اپلیکیشن های موجود بر روی دیوایس تان 10 عدد است اما اگر سری به تنظیمات گوشی خود بزنید خواهید دید که تعداد آن ها به 50 برنامه خواهد رسید این مشکل از آنجایی نشعت میگیرد که بسیاری از اپلیکیشنها در پس زمینه گوشی شما بدون آن که استفادهای از آنها داشته باشید، فعال هستند. به طور مثال برنامههای مدیریت ایمیل همیشه در حال چک کردن ایمیلهای ورودی هستند و پیام رسانها نیز همواره در انتظار پیامهایی جدید برای شما هستند.
بهتر است برای حل مشکل فوق به دنبال اپلیکیشن هایی بروید که باعث کم شدن باتری گوشی تان می شود و آن ها را حذف یا نسخه های سبک تر را جایگزین کنید البته می توانید اپلیکیشن های غیر ضروری را نیز غیر فعال کنید.
یکی دیگر از دلایل کاهش سرعت گوشی تضعیف حافظه موجود در گوشی است که خیلی از کاربران با آن آشنایی دارند. تمامی گوشی های هوشمند و تبلتها بر روی یک فلش مموری اجرا میشوند که یک نوع حافظه جامد مدیوم همراه با قطعات بدون حرکت است. اغلب انواع این فلش مموریها را NAND مینامند. زمانیکه فضای موجود بر روی این فلش مموری ها پر شود سرعت خود را از دست داده و باعث ایجاد کاهش سرعت گوشی می شوند، البته نوع دیگری از این حافظه ها همراه با استفاده از آن ضعیف شده و حتی باوجود داشتن فضای خالی بر روی مموری سرعت گوشی کاهش می یابد.
بهتر است برای بهتر شدن اوضاع در مورد مشکل فلش مموری همیشه ظرفیت خالی دستگاهتان را زیر 75 درصد نگه دارید.
اما یک دلیل کاهش سرعت گوشی موبایل افزایش انتظارات شما از گوشی تان است، با پیشرفت تکنولوژی توقع شما از دیوایس های موجود نیز افزایش می یابد شاید گوشی موبایل شما به خوبی روز اول کار می کند اما شما حس می کنید دچار کاهش سرعت شده است.
یکی دیگر از راه حل هایی که می تواند در بهبود سرعت گوشی به شما کمک کند خالی کردن دستی فضای رم و آزادسازی فضای ذخیره سازی می باشد.
براي دريافت اخبار جديد با ليمو سبز همراه باشيد.
دیدگاه کاربران