راههای تقویت ذهن

0
دسته بندی : علمی
چهارشنبه ۱۳۹۷/۰۱/۱۵ ۱۰:۰۰
تعداد بازدید : 940 بار

حتما تا به حال با خود فکر کرده اید که توانایی ذهن شما تا چه اندازه است و یا اینکه آیا شما واقعا آدم باهوشی هستید یا خیر، اما باید بدانید که ذهن شما قابلیت قوی تر شدن را دارد.

راههای تقویت ذهن

برخلاف تصورات خیلی از افراد، کم هوشی و یا باهوشی ذاتی نیست، بلکه ذهن انسان با توجه به آموزش هایی که دریافت میکند هوش خود را بالا میبرد.

هر فردی میتواند با به کارگرفتن از ذهن خود و استفاده از تکنیک های تقویت ذهن، شاهد رشد ذهنی خود باشد.

کسب دانش صحیح و اصولی

اگر میخواهید ذهن خود را تقویت کنید لازم است تا دانش خود را بالا ببرید.

یکی از عواملی که میتواند ذهن شما را قدرتمند سازد، دوست دیرینه ی بشر یعنی کتاب است.

کتاب میتواند ذهن و حافظه شما را تقویت کند و ذهن شما را مجبور به رویا پردازی و تجسم کند.

بسیاری از افراد فیلم را جایگزینی برای کتاب میدانند اما این باور کاملا غلط است چرا که هنگامی که شما کتاب میخوانید تجسم نوشته های کتاب حاصل از ذهن شماست در صورتی که فیلم در واقع ساخته و پرداخته ذهن دیگری است و این تجسم به شما القا میشود.

لازم نیست که حتما موضوع و یا ژانر خاصی از کتاب را مطالعه کنید، هر کتابی میتواند ذهن شما به چالش تجسم سازی بکشاند.

راههای تقویت ذهن

عقاید خود را نقد کنید

از اینکه در مورد درستی و یا اشتباه بودن افکار خود تحقیق کنید نترسید.

تغییر افکار شما باعث تغییر زندگیتان خواهد شد پس سعی کنید به جای تعصب در مورد افکار و اندیشه های خود در مورد آنها تحقیق کنید. آدمیزاد لازم دارد تا هر از چند گاهی افکارش را تحلیل و بررسی کند.

تغییر کنید

اگر میخواهید موفق باشید باید تغییر کنید، شاید به نظر ساده بیاید اما با شروع تغییرات کوچک در خود، زندگیتان را نیز تغییر میدهید.

ما نمیتوانیم پیرامون و محیط زندگی خود را تغییر دهیم اما میتوانیم خود را تغییر دهیم و همین موضوع قدمی است تا بتوانیم دنیای بهتری برای خود بسازیم.

گاهی اوقات متوجه بعضی نکات منفی در خود هستیم مانند مصرف دخانیات، نوشیدنی های الکلی، عصبانیت، تنبلی و بسیاری عادت های دیگر که ترک این عادات بسیار دشوار است.

از نظر روانشناسی به این تغییرات دشوار و سودآور paradime shift گفته میشود.

پارادایم شیفت به معنای تغییر الگوی ذهنی است، عادتی مضر که شما از آن لذت میبرید اما برای رشد و پیشرفت خود مجبور به ترک آن هستید. پارادایم شیفت میتواند عاملی بسیار موثر جهت رشد ذهن شما باشد.

تصمیمات را تحلیل و استدلال کنید

با اینکار علاوه بر داشتن تصمیمات بهتر و موثرتر ذهن خود را به چالش میکشید.

در این حالت ذهن مجبور میشود تا چند قدم بعد از تصمیم شما را بازبینی و تشریح کند، باید متوجه این مسئله باشید که تصمیماتی که سرسری و بدون تحلیل میگیرید ممکن است بازدهی خوبی به همراه نداشته باشند.

براي دريافت اخبار جديد با وبلاگ ليمو سبز همراه باشيد.

دیدگاه کاربران

جهت ثبت نظر لطفا
وارد شوید.